2018-2019 YKS SONUCUNA GÖRE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERE DUYURULUR

31 Ağu

KAYITTA YAPILMASI GEREKENLER HAKKINDA ÖĞRENCI I·ŞLERI DAIRE BAŞKANLIĞI'NIN DUYURUSU IÇIN TIKLAYINIZ.

05.09.2018 TARIHLI DUYURU:

E-kayıt yaptırıpta ön kayıt yaptırmayanlar, eğer https://obs.duzce.edu.tr/preregistration/checkstudent adresinden ön kayıt formuna giriş yapmaya çalıştıklarında "Herhangi bir öğrenci bulunamadı." uyarısı alıyorlarsa kesin kayıtları fakülte öğrenci işleri tarafından yapılmış demektir. Kayıtlarının yapılıp yapılmadığını öğrenmek için öğrenci işlerini aramalarına gerek yoktur. E-kayıtlarını  doğru yapanlar e-devlet üzerinden aldıkları çıktıda:

"Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencinin DÜZCE ÜNİVERSİTESİ/İLAHİYAT FAKÜLTESİ / İLAHİYAT programına kaydı ../09/2018(tarih) ....(saat) itibariyle e-Devlet Kapısı üzerinden yapılmıştır."

yazısını göreceklerdir. Eğer e- devlet üzerinden alınan çıktıda yukarıdaki ibare yer alıyorsa kaydın yapılıp yapılmadığını sormak için öğrenci işlerini aramanıza gerek yoktur.

E-postanızın oluşturulup oluşturulmadığını öğrenmek için tıklayınız.

Yeni kayıt olan öğrencilerin OBS şifreleri için ayrıca duyuru yapılacaktır.

Kayıt Tarihleri

Önemli Uyarı: Tüm öğrenciler https://obs.duzce.edu.tr/preregistration/checkstudent adresinden ön kayıt ve e-devlet üzerinden e-kayıt yapmak zorundadır. E-kayıt yapanların kayıt için üniversiteye gelmesine gerek yoktur

E-kayıt yapan öğrencilerin üniversiteye gelip evrak bırakmasına gerek yoktur. Sistem üzerinden kayıtlarını tamamladıktan sonra 18-21 Eylül 2018 tarihleri arasında ders seçimi yapıldıktan sonra 24 Eylül 2018 tarihinde derslerine başlayabilirler.

E-Kayıtlar: 03-05 Eylül 2018

Tüm öğrenciler e-kayıt yaptırmak zorundadır. Sistemsel kaynaklı sorunlar sebebiyle kayıt yaptıramayan öğrenciler kendileri bizzat başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

E-kayıtlar E-DEVLET üzerinden yapılmaktadır.

YÖK tarafından yayınlanan "Üniversite E-kayıt Kullanım Klavuzu"

DİKKAT! E-kayıtlar 03 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayıp 05 Eylül 2018 Çarşamba 23:59'da bitecektir. Bu tarihler arasında kaydını yapamayanlar 06-07 Eylül 2018 tarihleri arasında şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Şahsen Kayıtlar: 03-07 Eylül 2018

Zorunlu sebeplerle e-devlet üzerinden kaydını yapamayanlar 03-07 Eylül 2018 tarihleri arasında Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi Atatürk Kültür Merkezi 1. Kat 2 nolu amfideki öğrenci kayıt standına şahsen gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.

Kayıt saatleri: 08:00-12:00 ile 13:00-17:00 saatleri arası

Şahsen Kayıtta Getirilmesi Gereken Belgeler

1) Lise Diplomasının Aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesi (Fotokopi ya da noter onaylı fotokopi kabul edilmeyecektir)

2) 2018 YKS Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)