İlahiyat Lisans Tamamlama Sınavı İle İlahiyat Lisans Programına Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

12 Eyl

KAYIT TARİHLERİ: 13.09.2018 - 20.09.2018

İlahiyat Lisans Tamamlama Sınavı İle fakültemiz İlahiyat Lisans Programı'na yerleşen öğrencilerin kayıtları Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu tarafından yapılacaktır. Kayıtlara başvuru, kazanan kişi tarafından bizzat yapılması gerekmektedir.

Yeni kayıt olan tüm öğrencilerin kayıtları (MYP ile yatay geçiş, YKS ile yerleştirme, İlahiyat Lisans Tamamlama sınavıyla ve sınavsız geçiş ile yerleşenler dahil) İlahiyat Lisans Hazırlıklı Programı'na yapılacaktır. Daha önce hazırlık okuyanlardan veya Arapça YDS'den yeterli puanı alanlardan, Hazırlık Sınıfı Durum Değerlendirme Komisyonu tarafından uygun görülenlerin, hazırlıktan muafiyeti sağlanarak ders ve sınıf intibakları yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Önlisans Diplomasının Aslı

2) Transkript (Onaylı)

3) Ders İçerikleri (Onaylı)

4) 2 adet Fotoğraf

5) Kimlik Kartı Fotokopisi

6) Lisans Tamamlama Yerleştirme Sonuç Belgesi

7) Sınavsız geçiş ile kazanan öğrencilerin Düzce Üniversitesi İlahiyat Lisans Programını kazandığını gösteren belge

8) Askerlik İle İlişiği Yoktur Belgesi (29 yaş ve üzeri için)

NOT: Ders içeriği ve transkript getirmeyen öğrencilerin intibakları yapılamayacağından 1. sınıftan başlatılırlar. Mağduriyet yaşanmaması için transkript ve ders içerikleri kayda gelirken getirilmelidir.